froniknieuws.html.html


van 12 maart 2016


Nieuwsbrief Maart 2016 Fronik Buurtboerderij

Het geheim van de bevroren boerderij Een bijzonder kinderboek over een bijzondere plek. Hoe kan het ook anders, zult u zeggen, dat de Fronik Buurtboerderij ooit het decor zou worden van een spannend kinderboek. Hans Kuyper gebruikt de boerderij, het leven op de boerderij, Linda en haar team en de onzekere status van de boerderij als basis voor zijn verhaal. In het verhaal loopt het op een verrassende manier goed af met de boerderij. In het echte leven zijn we volop mee bezig om samen met de gemeente te bouwen aan deze natuurlijke buurtplek voor ons allen.

Op 10 februari 2016 is het boek aan zijn belangrijkste doelgroep gepresenteerd; de kinderen uit groep 5 van BS De Dijk en aan onze wethouder Rita Visscher, als portefeuille actief burgerschap & buurthuizen.

Op 17 februari 2016 is de presentatie uitgezonden op RTV NH. Door het boek te kopen steunt u ook Linda en de Fronik boerderij. Een deel van de opbrengst mogen we zelf houden! Het boek is te koop voor € 12,99 bij Linda (06 46594613) of zondags op de boerderij tussen 10-11.30 uur. Graag contant betalen.

Agenda komende tijd:
• zaterdag 12 maart 2016 NL Doet – de Fractie D66 komt samen met ons klussen. Dank daarvoor!
• zondag 28 maart 2016 vanaf 11 uur: paaseieren zoeken met en voor De Dijk!
• zaterdag 2 april 2016 : KLUSDAG op de boerderij!

Mocht u het zelf ook leuk vinden om wat voor- en met elkaar te organiseren, laat het ons gerust weten.

Op de hoogte blijven? Volg ons op

 • facebook
  of via
 • Onze Website of kom gewoon langs.

  Graag tot op de boerderij.

  Stichting Fronik Buurtboerderij
  Linda Bloem
  Edwin Herzberg
  Mechel Mangelmans
  Jerome den Enting

 • terug naar Fronik nieuws flits .