froniknieuws.html.html


van 20 juli 2016


FRONIK BUURTBOERDERIJ NIEUWS & AGENDA ZOMER 2016

AGENDA

Kanoën, dagelijks
De kano’s liggen weer klaar! Elke dag, kun je als het museum geopend is, een kano of kajak huren. Je kunt de kano max. 1,5 uur huren. Kosten €1,50 per keer. Er zijn 1 en 2 persoonskano’s. De opbrengst is voor de verzorging van de dieren.

Smartlappen zingen, 20 augustus 15.00-16.30 uur
Onder professionele leiding van Marianne de Pundert zingen we er lekker op los. Er is plaats voor max. 30 pers., dus zorg dat je er snel bij bent. Opgeven kan via info@fronikboerderij.nl

Bring your own BBQ! Neem je eigen bbq & eten mee! 20 augustus v.a. 17.00 uur
Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook deze zomer weer een Bring your own BBQ. Neem je eigen bbq en eten mee naar de boerderij en eet en drink gezellig samen met buurtbewoners en andere Fronikliefhebbers. Drankjes kun je op de boerderij kopen.

Welkomstborrel nieuwe buurtbewoners, 11 september 16.00 uur
Welkom nieuwe bewoners van Westzanerdijk en omgeving en Westerwatering! Kom kennismaken met de Fronikbuurtboerderij en met andere bewoners uit de buurt.

Dagactiviteiten ouderen Pennemes, 6 maandagmiddagen in juli en augustus
Deze zomer kunnen ouderen van Hervormd Centrum Pennemes een bezoek aan de Fronikbuurtboerderij kiezen als dagactiviteit.

NIEUWS

Vrijwilligers
Afgelopen maanden hebben we een aantal nieuwe vrijwilligers voor de verzorging van de dieren mogen verwelkomen. En wellicht is het je opgevallen als je eitjes komt kopen dat ons museum wekelijks gepoetst wordt door een buurtbewoonster. Wij zijn ontzettend blij met de hulp van al onze vrijwilligers!

Hooi
Grote dank aan ons buurtboer Rutte voor het leveren van de nieuwe hooivoorraad voor de winter!!!

Bestuur
Ook wij als bestuur kunnen wel wat extra hulp gebruiken. Binnenkort plaatsen wij hiervoor een oproep op onze website en op facebook.

Plannen en organisatie 2016
Onlangs hebben wij een werkplan 2016 voor de boerderij naar raadsleden van de Gemeente Zaanstad gestuurd. Wil je weten wat onze plannen zijn? Je kunt ons werkplan opvragen via secretaris@fronikboerderij.nl

Activiteiten
Er zijn veel mooie ideeën voor activiteiten. Heb jij een goed idee, of vind je het leuk om een activiteit voor- en met elkaar te organiseren, laat het ons weten via info@fronikboerderij.nl Al onze activiteiten worden via de website, facebook en de nieuwsflits bekend gemaakt.

Stichting Fronik Buurtboerderij
Linda Bloem
Edwin Herzberg
Mechel Mangelmans
Jerome den Enting
Ken je iemand die ook graag deze nieuwsflits wil ontvangen, stuur een mailtje naar: secretaris@fronikboerderij.nl

  • terug naar Fronik nieuws flits .